Inför Division 2: #19 Omar Aouida

Publicerad 23 mars 2014 17:15
TEXT: ÖZCAN EMIN FOTO: JOHN FRIBERG


23-årige, Omar Aouida, kom som mittfältare för tre år sedan. Förra året blev han omskolad till vänsterback. Sen dess har han gått från klarhet till klarhet och utvecklats till en modern ytterback som gillar att följa med upp i det offensiva spelet.

Hur länge har du spelat fotboll?
– I ungefär tolv år.

Vad har du för fotbollsbakgrund?
– Jag började spela i IFK Malmö som liten. Där spelade jag fram till att jag valde att skriva på för PB. Jag har inte spelat i så många klubbar i min karriär.

Hur skulle du beskriva dig själv som spelare?
– Svårt att beskriva sig själv, men jag tycker att jag är snabb och teknisk. Gillar att utmana min motståndare och jag jobbar hårt i defensiven också.

Hur ser du på lagets chanser att ta sig upp till div 1?
– Vi har gjort det bra under vintern, tränat hårt och byggt upp en bra kondition. Jag tror vi har stora chanser med dem förutsättningarna vi har. Det viktigaste är att vi ger allt i varje match.

Vad tycker du är lagets främsta egenskaper denna säsong?
– Vi spelar en snabb, teknisk fotboll. Mycket starka offensivt med många som vill gå framåt. Vi har under vintern även utvecklat försvarsspelet där alla gör allt för att vinna tillbaka bollen när vi tappat den.

5 snabba. Vem i laget:

Är en svärmorsdröm? Oscar
Har sämst musiksmak? Filip
Är lagets pajas? Liridon
Är sämst på att trixa? Dejan
Är lagets sångfågel? MartinNyhetsarkiv

Senaste nyheter