Antalya dag 2

En del av truppen poserar. En del av truppen poserar.

Publicerad 24 mars 2014 19:14
TEXT: JONATAN HOLMQVIST FOTO: JONATAN HOLMQVIST


SÖNDAG 23 MARS

Dagen började med ännu en fantastisk frukostbuffé kl. 08:00. Tänk ifall man hade fått sådan frukost varje dag där hemma, hade inte varit fel. Efter frukosten gick vi, alla tillsammans en lång promenad på fyrtio minuter för att få igång kroppen lite. Efter promenaden blev det ett svalkande dopp i poolen för alla i laget. Perfekt väder med 24-25 grader i luften.

Lunch intog vi sedvanligt vid 13:00. Eftersom det var match kl. 17:00 så var det bara till att fylla på med mycket pasta och kolhydrater för att få massa energi. Efter lunch så var det vila och förberedelse inför match som gällde.

Matchen vi spelade mot FC Kyzylzhar var nog den bästa vi spelat i år. Vi förde matchen från start tills domaren blåste av. Vi spelade som ett lag och alla gav allt på plan och även om det bara var en träningsmatch så kändes det fantastiskt skönt att vinna. Vår tränare Agim Sopi var riktigt glad och nöjd och lovade träningsfri dag imorgon.

Efter matchen var det middagsbuffé och kvällen avslutades på ett perfekt sätt där vi alla tillsammans tittade på El Clásico. Matchen slutade som ni säkert vet med en Barcelona seger, Visca Barça!

Tack för idag och på återseende imorgon.

/ J Holmqvist


Nyhetsarkiv

Senaste nyheter