Inför Division 2: #16 Mohamed Abo-Sharkh

Publicerad 24 mars 2014 18:12
TEXT: ÖZCAN EMIN FOTO: JOHN FRIBERG


Sjätte man ut att presenteras är mittfältaren Mohamed Abo-Sharkh. Mohamed är en av årets nyförvärv och han har fostrats i Landskrona BoIS. 20-åringen har under försäsongen visat att han kommer att vara en stor tillgång på PB:s mittfält.

Hur länge har du spelat fotboll?
– Började spela när jag var sex år gammal.

Vad har du för fotbollsbakgrund?
– Har spelat hela min karriär i Landskrona BoiS innan jag kom till PB.

Hur skulle du beskriva dig själv som spelare?
– Hehe, inte så lätt att beskriva sig själv, men jag tycker jag är stark och jobbar hårt. Hyfsad snabb med ett bra skott.

Hur ser du på lagets chanser att ta sig upp till div 1?
– På pappret tror jag vi har den bästa truppen i division två. Men det är mycket som skall stämma för att vinna en serie, det krävs hårt jobb i alla 26 matcher. Men chanserna är stora om vi bara gör det vi skall.

Vad tycker du är lagets främsta egenskaper denna säsong?
– Många bra offensiva, tekniska spelare. Jag tycker att klubben värvat bra och rätt. Vi är en del unga som bidrar med fart och fläkt och sen har vi några gamlingar (inga namn, haha) som bidrar med massor av rutin och erfarenhet. Det kommer bli vår främsta styrka i år tror jag, att vi har en perfekt blandning.

5 snabba. Vem i laget:

Är en svärmorsdröm? Jonatan
Har sämst musiksmak? Oscar
Är lagets pajas? Oscar
Är sämst på att trixa? Någon av målvakterna haha
Är lagets sångfågel? ChrisNyhetsarkiv

Senaste nyheter