Prespa Birlik besegrade FC Kyzylzhar med 2-1

Igår eftermiddag spelade Prespa Birlik sin första träningsmatch i Antalya då man mötte FC Kyzylzhar från Kazakstan. Matchen slutade med en 2-1 vinst för PB.


Publicerad 24 mars 2014 10:44
TEXT: ÖZCAN EMIN FOTO: ROBERT RIDELL


Så här beskrev tränaren Agim Sopi den fina segern:

– Tycker vi gör en riktigt bra insats matchen igenom. De var inte lätta att möta, väldigt fysiska och tunga. Det var ett bra motstånd vi fick känna på och jag tycker vi klarade det galant.

Vi hade bra press på dem och var riktigt aggressiva i spelet, tillät inte dem skapa speciellt mycket. I paus så gjorde vi sju byten men trots det märktes det inte av på vårt spel utan alla gick in och gjorde ett fantastiskt jobb. Måste berömma alla, oerhört stolt över deras inställning och på sättet de genomförde matchen. Grabbarna får en belöning idag för deras fina insats, det blir  
träningsfritt hela dagen.

Målen gjorde av Saban Pehilj och Mohamed Abo-Sharkh i den andra halvleken.

Kul att att PB kan spela så pass bra mot starkt motstånd och att alla gör ett hårt jobb tillsammans. Man skall kanske inte dra allt för stora växlar av jämförelsen men FC Kyzylzhar mötte för några dagar sedan Dynamo Kievs b-lag och den matchen slutade också med en 2-1 förlust.

Nästa träningsmatch den spelas på torsdag då man möter det norska div 1-laget Fana IL.


Nyhetsarkiv

Senaste nyheter