Antalya dag 4

Varma hälsningar från Mr Malenovic & MR Hümmet. Varma hälsningar från Mr Malenovic & MR Hümmet.

Publicerad 26 mars 2014 22:34
TEXT: JONATAN HOLMQVIST FOTO: JONATAN HOLMQVIST


TISDAG 24 MARS

Fjärde dagen startade med frukost kl. 08, helt enligt schemat som vår duktiga koordinator, Özcan, gjort åt oss. Därefter var det lite vila och förberedelse inför dagens träningspass som började kl. 11.

Vi började träningen med lite kvadraten, därefter smålagsspel och match på liten plan som avslutning. Det blev en intensiv träning med många pauser eftersom här är så fuktigt och den heta solen som gör en riktigt matt. Ett klimat som vi inte är riktigt vana vid efter den långa vintern hemma i Sverige.

Efter det tillbaks till hotellet och lite lunch. Därefter var det poolen som gällde under ett par timmar, där kan man ju ligga och slappa länge. Hörde förresten att det var 1 C och snöblandat där hemma, trist.

Efter middagen på kvällen arrangerades en lite pokerturnering. Vinnaren som kammade hem potten blev Adriano. Kvällens höjdpunkt var när Adem sjöng karaoke, vilken talang. Hela taket lyfte och han fick stående ovationer av publiken.Tack för idag och på återseende imorgon.

/ J Holmqvist
Nyhetsarkiv

Senaste nyheter