Antalya dag 5

Anfallarna, Ridell och Rrustemaj tränar på skyttet. Undrar vem som vann den duellen? Anfallarna, Ridell och Rrustemaj tränar på skyttet. Undrar vem som vann den duellen?

Publicerad 27 mars 2014 22:55
TEXT: JONATAN HOLMQVIST FOTO: BARIS HÜMMET


ONSDAG 25 MARS

Frukost 08:00. Börjar faktiskt bli skönt att vakna tidigt på morgonen och äta serverad frukost. Dem flesta i laget och ledarstaben drog till poolområdet efter frukosten för att slappa och bättra på solbrännan innan vi ska hem till Sverige. Det blev även ett dopp i havet för min skull, lite kallt, men ja.

Kl. 11 var det dags för träning som till mestadels bestod av olika typer av spelkombinationer som Agim vill vi ska använda oss utav under matcherna. Kändes bra efteråt, vi börjar hitta varandra bättre och bättre på plan. Vi har trots allt bytt ut halva truppen inför i år. Efter träning blev det hem till hotellet och dusch.

Därefter lunch och efter det massa FIFA-spel, igen. Baris blev så arg efter en tung förlust mot Oscar, att han ”råkade” förstöra sin handkontroll. Kvällen blev en lugn historia, vissa tog det lugnt på hotellet och vissa tog sig in till Antalya för lite shopping. Nu är det bara en dag kvar.


Tack för idag och på återseende imorgon.

/ J HolmqvistNyhetsarkiv

Senaste nyheter