Semifinalen i MM spelas 2 april


Publicerad 27 mars 2014 10:18
TEXT: ÖZCAN EMIN FOTO: JOHN FRIBERG


Efter FKSO:s beslut i måndags så har PB och Olympic nu hittat ett speldatum för semifinalen. Matchen kommer att spelas 2 april med start kl. 19:00 på Lindängens IP. Prespa Birliks gamla hemmaarena alltså.

PB möter alltså BK Olympic som till vardags spelar i div 3. Ett duktigt, tekniskt lag som likt PB gillar att spela längs marken. Men det var med nöd och näppe man tog sig vidare till semifinal. Man låg under med 4-1 mot Oxie SK när det återstod femton minuter av matchen. Då reste man sig och vände matchen till en 5-4 seger, starkt.
Den andra semifinalen spelas mellan FBK Balkan - BK Flagg.

PB är fortfarande i Turkiet på träningsläger och kommer hem imorgon på kvällen. Därefter blir det ett träningspass på måndag då det är dags för gräspremiär, innan semifinalen på onsdag som också kommer att spelas på gräs.

Så här säger tränaren Agim Sopi om den kommande semifinalen:

– Skönt att vi tilldelades segern efter det Hyllie gjorde. Så får det inte gå till på denna nivå. Nu ser vi fram emot matchen mot BK Olympic nästa vecka. Kommer nog bli en bra match mellan två lag som vill framåt. Vi har tränat på bra här i Turkiet och det ser riktigt bra ut i truppen.
Missa inte semifinalen i MM!

BK Olympic - KSF Prespa Birlik
2 april 19:00
Lindängens IP


Nyhetsarkiv

Senaste nyheter