Prespa Birlik spelade 1-1 mot norska Fana


Publicerad 28 mars 2014 09:29
TEXT: ÖZCAN EMINPrespa Birlik spelade igår sin andra och sista träningsmatch i Antalya. För motståndet stod det norska laget, Fana. Ett bra lag som till vardags håller till i den norska Oddset-ligaen som motsvarar svenska superettan.

Matchen startade dock inte så bra för PB:s del. Man kom i underläge redan i den tionde minuten och man var inte riktigt med från början. Efter målet jobbade Prespa Birlik sakta men säkert in sig i matchen och tog över mer och mer. Kvitteringen kom i den 35:e minuten när Enis Bardi snyggt tryckte dit en frispark rakt upp i krysset.

I andra halvlek hade Prespa ett flertal chanser att göra ledningsmålet men tyvärr blev det inga fler mål för dagen och matchen slutade oavgjort.

– En tuff match med hårt och fysiskt spel. Vi fick ett tidigt mål emot oss men vi visade en stark karaktär och jobbade oss in i matchen. Vi hade flera lägen att avgöra matchen men tyvärr var vi inte tillräckligt skärpta där framme idag. Trots det får man väl säga att vi gör en godkänd insats med tanke på motståndet, sade Jonatan Holmqvist efter matchen.

Ikväll landar Prespa Birlik på Kastrup efter en veckas träningsläger i Antalya och nästa match den spelas på tisdag mot BK Olympic, semifinal i MM.
Nyhetsarkiv

Senaste nyheter