Prespa Birlik skriver ungdomskontrakt med Ilir Tahiri

Från vänster: Sedat Semovski, Ilir Tahiri, Aydin Demir, ordförande. Från vänster: Sedat Semovski, Ilir Tahiri, Aydin Demir, ordförande.


Publicerad 29 mars 2014 09:19
TEXT: ÖZCAN EMIN FOTO: MARIO BELLINIPB fortsätter att satsa på ungdomssidan. Under veckan skrev Ilir Tahiri på ett ungdomskontrakt som sträcker sig fram till 2016 om bägge parter väljer att utnyttja optionen under det sista året.

– Vi är glada och stolta över att kunna presentera denna nyhet som är möjlig tack vare vår trogna supporter och samarbetspartner, Sedat Semovski, som driver företaget Supreme Autoservice. Detta är något unikt i PB och vi kommer längre fram kontraktera fler spelare som vi tror har en framtid hos oss, säger Mario Bellini, ungdomsvarig i Prespa Birlik.

Ilir är en duktig innermittfältare född 98 som tidigare spelat många år i Malmö FF. En klok och teknisk spelare med en utomordentlig speluppfattning.

– Prespa Birlik är laget i mitt hjärta och det är för mig självklart att vi ska satsa på våra ungdomar. Vi har en viktig funktion att fylla när det gäller de unga i samhället. Det finns mycket gott och tillsammans med Prespa Birlik måste vi hjälpas åt att få ut det, säger Sedat Semovski.
Nyhetsarkiv

Senaste nyheter