Agim Sopi lämnar Prespa Birlik för Adanaspor i Turkiet


Publicerad 1 april 2014 09:21 Uppdaterad 1 april 2014 15:44
TEXT: ÖZCAN EMIN FOTO: ÖZCAN EMIN


APRIL, APRIL....

Givetvis så var detta ett aprilskämt. Vi tackar Agim för att han bjöd på detta aprilskämt även om det inte var hans ide.


Redan innan säsongen ens hunnit starta så lämnar alltså tränaren Agim Sopi Prespa Birlik för det turkiska laget, Adanaspor som spelar i PTT 1 Lig. Adanaspor som visat dåliga resultat under våren meddelade igår att man sparkar tränaren Riza Akgul. Och redan igår åkte Agim Sopi ner till Adana för att bekanta sig med sitt nya lag.

– Dem kontaktade mig när vi var nere i Antalya förra veckan och allting gick mycket fort efter första kontakten. Det känns givetvis oerhört tråkigt att lämna Prespa redan nu men samtidigt är detta en stor dröm för mig som går i uppfyllelse. Vi kommer tillfälligt att bo på hotell med familjen och sedan försöka hitta ett hus. Jag vill tacka alla spelare, ledare, och ledningen som jobbat oerhört professionellt under tiden jag varit här, säger Agim Sopi.


Vem som blir ny tränare är i nuläget oklart men Dusko Radinovic kommer vara den som håller i träningarna tills ny tränare är på plats.


Prespa Birlik vill tacka Agim för denna tid och önska honom all lycka med sitt nya lag.Nyhetsarkiv

Senaste nyheter