Nu är truppen definitivt spikad


Publicerad 4 april 2014 11:09
TEXT: ÖZCAN EMIN FOTO: JOHN FRIBERG


I måndags natt så stängde det svenska professionella transferfönstret för denna gång. Sist in Prespa Birliks trupp blev den 22-årige mittfältaren, Emmanuel Frimpong.

En annan nyhet är att PB kommer låna ut målvakten, Mikael Olsson som kommer att spela för Bunkeflo FF.

– Emmanuel är en duktig mittfältare som har alla kvalitéer för att lyckas, en allround-spelare som kan spela på de flesta positionerna. Jag hade honom förra året i Rosengård där han hade svårt med den mentala biten på plan. Men jag tycker att han har mognat mycket sen dess och visat upp en fantastisk inställning dem här veckorna han varit hos oss. Han trivs bra i PB och vill gärna vara med på denna resa, säger Agim Sopi om Frimpong.

Så här säger sportchefen, Ercan Okur om utlåningen av målvakten Mikael Olsson.

– Vi tror mycket på Micke som är en ung, lovande målvakt. Men samtidigt har vi en tuff konkurrens bland målvakterna och för att vidareutvecklas så kände vi att han måste få spela seniorfotboll. Vi har kommit överens med Bunkeflo FF att han tränar med oss två gånger i veckan och en gång med dem och spelar match med dem fram till sommaruppehållet, därefter får vi göra en ny bedömning.


Vi hälsar Emmanuel varmt välkommen och önskar Mikael lycka till.
Nyhetsarkiv

Senaste nyheter