Inför Division 2: #99 Murat Kücükvardar


Publicerad 6 april 2014 16:13
TEXT: ÖZCAN EMIN FOTO: ARKIV


Murat är en av lagets äldsta spelare och gör sin tredje säsong i PB. En väldigt ödmjuk kille med en fantastiskt proffsig inställning som alltid ger sitt yttersta för laget. Kommer bli nyttig för truppen även i år med tanke på den rutin och erfarenhet han besitter.

Hur länge har du spelat fotboll?
– Är inne på mitt 29:e år så man har ju varit med ett tag nu.

Vad har du för fotbollsbakgrund?
– Började min karriär i MBI (FC Rosengård) som dem hette på den tiden. Där spelade jag i många år innan jag flyttade till BK Olympic innan jag kom till PB. Spelar även Futsal med Malmö City.

Hur skulle du beskriva dig själv som spelare?
– En som alltid sätter laget före jaget. Har en bra teknik med en god blick för spelet och kan spela på alla mittfältspositioner.

Hur ser du på lagets chanser att ta sig upp till div 1?
– Stora, vi har en yngre trupp detta år med en bättre mix. Får vi ihop en bra sammanhållning vilket vi är på god väg att göra så finns det ingen som kan slå oss i denna serie.

Vad tycker du är lagets främsta egenskaper denna säsong?
– Vår främsta egenskap är att vi har många individuellt skickliga spelare som kan avgöra på egen hand. Det gör det svårt för motståndarna att hålla kolla på någon enskild spelare. Sen har vi en bred trupp vilket krävs för att klara av att vinna en serie.

5 snabba. Vem i laget:

Är en svärmorsdröm? Omar
Har sämst musiksmak? Liridon
Är lagets pajas? Liridon
Är sämst på att trixa? Martin
Är lagets sångfågel? Saban
Nyhetsarkiv

Senaste nyheter