Enis Bardi testas av FSV Frankfurt


Publicerad 7 april 2014 22:49
TEXT: ÖZCAN EMIN FOTO: JOHN FRIBERG


Enis Bardi, 18, är en eftertraktad mittfältare som kom till PB inför denna säsong från Bröndby IF. Nu har det tyska 2. Bundesliga-laget SFV Frankfurt, bjudit in honom för att träna med laget fram till fredag. Efter att ha studerat Enis ett tag bl.a. genom videoklipp så bjöd man ner honom på en veckas provträning. Frankfurt som för närvarande ligger på fjortonde plats i 2. Bundesliga vill kika närmre på Enis för att sedan eventuellt värva honom till sommaren.

– Dem har varit intresserade ett tag nu men det har av olika anledningar dröjt. Enis är en av många duktiga spelare i PB och vår policy är att inte hindra någon som vill spela på en högre nivå. Skulle det vara så att vi förlorar Enis mitt i säsongen så är jag inte alls orolig, han är en duktig spelare men vi har en riktigt stark trupp i år med en hård konkurrens, säger tränaren Agim Sopi.


Nyhetsarkiv

Senaste nyheter