Inför FC Höllviken - KSF Prespa Birlik


Publicerad 11 april 2014 10:51
TEXT & FOTO: ÖZCAN EMIN


Dags för årets första match i Div 2 Östra Götaland. Prespa Birlik åker ner till Höllviken för att möta seriefavoriterna och nykomlingarna, FC Höllviken.

Detta är en av de svåra matcherna som väntar i årets inledning av seriespelet. Därefter är det två Malmöderbyn. LB07 på hemmaplan och FC Rosengård på bortaplan. En intressant start och tre mycket viktiga matcher. Igår gjorde PB sin sista träning innan matchen på en hyfsad fin gräsmatta på Heleneholms IP. Det var många skratt och en skön stämning i truppen. Det var ett träningspass som mest innehöll olika spelövningar inför lördagens seriepremiär.


Truppen till premiärmatchen:

Filip Hillgren - Dejan Malenovic - Martin Holm - Adriano Kalisiak - Baskim Sopi - Baris Hümmet - Jonatan Holmqvist - Besnik Rustemaj - Sami Güngör - Saban Pehilj - Rasmus Ridell - Mohamed Abo-Sharkh - Chris Ajakpoloho - Liridon Rrustemaj - Omar Aouida - Bardhyl Kaciu - Oscar Vilas Nilsson - Xhevdet Llumnica


FC Höllviken - KSF Prespa Birlik
12 april kl. 14:00
Höllvikens IP
Nyhetsarkiv

Senaste nyheter