Inför FC Rosengård - KSF Prespa Birlik

Ridell gör 1-0 i förra årets möte på Rosengårds IP. Ridell gör 1-0 i förra årets möte på Rosengårds IP.

Publicerad 25 april 2014 11:58
TEXT & FOTO: ÖZCAN EMIN


Imorgon smäller det. Kl. 14:00 på Rosengårds IP spelar FC Rosengård - KSF Prespa Birlik årets hetaste Malmöderby. Detta är en match ingen fotbollsälskare vill missa. Heta känslor, hård kamp, mycket publik och bra fotboll. Förhoppningsvis blir det vackra mål också och att PB gör åtminstone ett mer än hemmalaget.

FC Rosengård är ett lag som likt PB satsar på att ta steget upp till div 1. Inför i år gick man ihop med LDB och har blivit en av Malmös mest omtalade klubbar. Man har enormt stora resurser och man har värvat tunga namn som Billy Berntsson (högerback) från Hammarby, Valentino Lai (mittfältare) tidigare i PB. Dem har även en ny tränare, den gamla MFF-ikonen, Hasse Mattisson.
Facit efter två omgångar för FCR:s del är full pott och 5-2 i målskillnad. De har ett starkt lag med en sylvass offensiv som PB måste se upp med.

Prespa Birlik har inlett seriespelet lite knackigt men humöret är på topp och det har varit riktigt bra träningar under veckan som gått.

– Vi har gjort två godkända matcher men inte haft marginalerna på vår sida, men nu har vi lagt det bakom oss. Alla ser fram emot matchen mot FC Rosengård. En rolig och spännande match hoppas vi på, med mycket publik på läktarna. Vi har tränat riktigt bra och kommer väl förberedda till derbyt. Killarna är taggade till hundra, berättar Agim Sopi.


Truppen:

Filip Hillgren, Dejan Malenovic

Martin Holm, Adriano Kalisiak, Adem Özay, Omar Aouida, Oscar Vilas Nilsson

Baris Hümmet, Jonatan Holmqvist, Sami Güngör, Chris Ajakpoloho, Mohamed Abo-Sharkh, Enis Bardi, Bardhyl Kaciu, Murat Kücükvardar

Besnik Rustemaj, Saban Pehilj, Rasmus Ridell


FC Rosengård - KSF Prespa Birlik
Rosengårds IP
Lör 26 april kl. 14:00
Inträde 80kr (under 18 gratis inträde)
Eftersom det är bortamatch så kommer vi endast att kunna ge er målservice på everysport.

.

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter