Inför Lindsdals IF - KSF Prespa Birlik

Publicerad 3 april 2014 10:42
TEXT:ÖZCAN EMIN FOTO: JOHN FRIBERG


Redan imorgon är det dags för match igen. Den femte omgången i Division 2 Östra Götaland skall avverkas och för Prespa Birliks del så gäller bortamatch uppe i Kalmar där man möter Lindsdals IF. Dem har likt Prespa inlett serien med en vinst, en oavgjord och två förluster.

När lagen möttes förra året så slutade matchen på Heleneholms IP med en 2-1 vinst för Prespa Birlik. Bortamötet stod länge 1-1 innan Prespa Birlik tog ledningen med 2-1 i matchens sista minut. Dock så lyckades Lindsdal kvittera på en fast situation på tilläggstid och matchen slutade 2-2.

Inför matchen imorgon så kommer Prespa Birlik med en färsk 5-2 vinst mot Vimmerby. Lindsdal förlorade sin bortamatch mot Kvarnby med 3-1.

– De har har ett tungt och fysiskt lag och dem är jobbiga att möta. Vi har rätt så bra koll på deras svagheter och styrkor. Men vi skall inte fokusera på deras spel utan fortsätta köra på den inslagna vägen. Det är många matcher nu men humöret är på topp och vi ser fram emot matchen imorgon, berättar Agim Sopi.


Truppen:
Filip Hillgren - Dejan Malenovic

Martin Holm - Adriano Kalisiak - Emil Kadhum - Baskim Sopi - Adem Özay - Oscar Vilas Nilsson

Sami Güngör - Chris Ajakpoloho - Mohamed Abo-Sharkh - Enis Bardi - Bardhyl Kaciu - Xhevdet Llumnica - Murat Kücükvardar

Besnik Rustemaj - Saban Pehilj - Rasmus Ridell


Lindsdals IF - KSF Prespa Birlik
4 maj klockan 15:00
Lindsdals IPFör er som vill följa matchen live via everysport så går det bra. Dock så är det hemmalaget som rapporterar.

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter