Prespa Birlik kryssade mot Lindsdal

Publicerad 5 maj 2014 12:32
TEXT: ÖZCAN EMIN FOTO: BINAZ ALIC


Det blev bara en pinne i matchen mot Lindsdal. Prespa Birlik tog ledningen redan i den femte minuten när Enis Bardi sköt från vänsterkanten och träffade det bortre krysset, hans tredje mål för säsongen. Annars så var det ingen höjdarmatch från något utav lagen. Prespa försökte etablera spelet via mittfältet men hade svårt att få igång det passningsspelet som man ville. Första halvlek var Prespa det bättre laget utan att skapa några heta målchanser. Hemmalaget var inte helt ofarliga utan de hade någon målchans som dem inte förvaltade så väl.

Andra halvlek var hemmalaget något bättre och i den 63:e spelminuten så kvitterade dem till 1-1 genom mittfältaren Johan Wittberg. Prespa hade därefter några halvchanser men det blev inga fler mål i matchen som slutade 1-1. Ett rättvist resultat.

– Vi gör en godkänd insats idag men inte mer än så. Ännu en gång släpper vi in ett billigt mål men det är bara till att kämpa vidare och jobba hårt. Vi spelar inte på den nivån vi borde och kan göra. Men vi i ledarstaben och spelarna jobbar hårt för att komma dit, sade tränaren Agim Sopi efter matchen.


Laguppställning (4-4-2):
23. Dejan Malenovic (MV)
2. Martin Holm
3. Adriano Kalisiak
4. Emil Kadhum
9. Besnik Rustemaj (ut 51´)
10. Sami Güngör (K) (ut 81´)
11. Saban Pehilj
15. Chris Ajakpoloho
16. Mohamed Abo-Sharkh (ut 76´)
17. Enis Bardi
22. Oscar Vilas Nilsson

Ersättare:
1. Filip Hillgren (MV)
5. Baskim Sopi
21. Bardhyl Kaciu (in 51´)
30. Xhevdet Llumnica (in 76´)
99. Murat Kücükvardar (in 81´)


Slutresultat: 1-1 (0-1)

Målskytt: 1-0 5´ Enis Bardi

Varningar: 51´ Emil Kadhum, 63´ Martin Holm, 73´ Bardhyl Kaciu

Spelplats: Lindsdals IP

Publik: -
Nyhetsarkiv

Senaste nyheter