Inför Prespa Birlik - Asarums IF

Publicerad 9 maj 2014 10:48
TEXT: ÖZCAN EMIN FOTO: JOHN FRIBERG


Imorgon är det dags för ny match då ännu en ny bekantskap gästar Heleneholms IP. Asarums IF som är nykomlingar i årets Division 2 har inlett serien med två segrar och tre kryss. Dem är alltså fortfarande obesegrade och har endast två insläppta mål.

– De har ett ungt och kvickt lag och har en stark defensiv, vi har rätt så bra koll på deras lag. Men vi skall fokusera på vårt eget spel och jag tror vi kommer få se ett hungrigare Prespa Birlik imorgon än tidigare, säger tränaren Agim Sopi.

På vilket sätt tror du matchen imorgon kommer skilja sig ifrån den som spelades förra veckan?
– Vi kommer att göra ett par ändringar för att få mer fart i vårt spel. I dem tidigare matcherna har vi ägt mycket boll men inte hotat tillräckligt framåt. Vi måste vara mer aggressiva och röra oss mer för att skapa dem heta målchanserna.

Är det något speciellt ni fokuserat på under veckans träningar?
– Vi har snackat en del om att minimera misstagen och ha större tålamod när vi har boll. Dem flesta av målen vi släppt in har varit under all kritik. Det går inte att bjuda på sådant på denna nivå för då blir man straffad direkt.

Senast mot Lindsdal var det 4-4-2 som gällde. Blir det de imorgon också?
– Som jag sagt tidigare så är sådana siffror något man kan laborera mycket med. Vi har många duktiga killar i laget som kan hantera både 4-3-3 och 4-4-2 men hur vi spelar imorgon får vi se när matchen startar.Truppen

Målvakter: Filip Hillgren, Dejan Malenovic

Försvarare: Martin Holm, Adriano Kalisiak, Emil Kadhum, Omar Aouida, Oscar Vilas Nilsson

Mittfältare: Baris Hümmet, Jonatan Holmqvist, Sami Güngör, Chris Ajakpoloho, Mohamed Abo-Sharkh, Enis Bardi, Bardhyl Kaciu, Xhevdet Llumnica

Anfallare: Besnik Rustemaj, Saban Pehilj, Rasmus Ridell


KSF Prespa Birlik - Asarums IF FK
10 maj klockan 16:00
Heleneholms IP 

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter