Mållöst på Heleneholms IP

Publicerad 10 maj 2014 18:49 Uppdaterad 11 maj 2014 11:04
TEXT: ÖZCAN EMIN FOTO: JOHN FRIBERG


Att Asarum var väldigt stabila bakåt och endast släppt in två mål visste vi på förhand. Och det visade sig också efter att domaren blåst av matchen på Heleneholms IP. Matchen slutade 0-0.

Första målchansen kom i den fjärde minuten när Enis Bardi slog ett fint inlägg. Vid den bortre delen av målet dök Adriano Kalisiak upp men han hann inte riktigt fram med skallen för att sätta dit bollen i mål.

Fem minuter senare var det nära igen, denna gång var det Rasmus Ridell som stod omarkerad vid straffpunkten men sköt utanför. Prespa Birlik hade det mesta utav bollinnehavet och Asarum sjönk jättelågt med försvaret och man bjöd inte på några större ytor för PB.

Den andra halvleken var snarlik den första förutom att PB ökade tempot en aning på slutet för att försöka få in ett mål. Asarum hade i den 50:e minuten en fin chans men Dejan Malenovic i hemmamålet var med på noterna och gjorde en fin räddning. Närmast mål för Prespa var Adriano Kalisiak när han i den 70:e matchminuten med ett löst placerat skott placerade bollen precis bredvid målvaktens vänstra kryss. Men det ville sig inte riktigt idag och matchen slutade mållöst.

Efter sex matcher så har Prespa Birlik sex inspelade poäng och ligger på tionde plats i tabellen. Inget som någon utav oss är nöjda med, men sådan är fotbollen ibland. Det är bara att fortsätta jobba hårt och tro på det vi gör. Vi vet vad vi kan och förhoppningsvis så kommer det lossna snart.Laguppställning (4-4-2):
23. Dejan Malenovic (MV)
2. Martin Holm
3. Adriano Kalisiak (K)
4. Emil Kadhum
8. Jonatan Holmqvist (ut 46´)
12. Rasmus Ridell
15. Chris Ajakpoloho
16. Mohamed Abo-Sharkh (ut 70´)
17. Enis Bardi
22. Oscar Vilas Nilsson
30. Xhevdet Llumnica (ut 62´)

Ersättare:
1. Filip Hillgren (MV)
7. Baris Hümmet (in 46´)
9. Besnik Rustemaj
10. Sami Güngör (in 62´)
11. Saban Pehilj (in 70´)
19. Omar Aouida
21. Bardhyl KaciuSlutresultat: 0-0

Varningar: 23´ Chris Ajakpoloho, 60´ Enis Bardi, 82´ Sami Güngör, 85´ Baris Hümmet, 86´ Oscar Vilas Nilsson

Spelplats: Heleneholms IP

Publik: 245
 

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter