Inför Ljungby IF - KSF Prespa Birlik

Förra årets möte slutade 0-1 på Lagavallen. Matchens enda mål gjorde av Nichlas Schön. Förra årets möte slutade 0-1 på Lagavallen. Matchens enda mål gjorde av Nichlas Schön.

Publicerad 16 maj 2014 20:20
TEXT & FOTO: ÖZCAN EMIN


Imorgon reser Prespa Birlik upp till Småland för att ta sig an Ljungby IF på Lagavallen. Ett lag som huserar på en tionde plats i tabellen och med en poäng mer än Prespa Birlik.

Förra året så var det två jämna matcher lagen emellan där första matchen i Malmö slutade 1-1 och borta i Ljungby vann Prespa Birlik med 1-0.

PB kommer med två raka kryssmatcher och i senaste matchen spelade man 0-0 mot Asarum. Att laget behöver göra mål och börja ta trepoängare är något som man fokuserat på i veckans träningar.

– Vi har tränat mycket avslut på träningarna. I dem flesta matcherna har vi haft mycket bollinnehav men inte kunnat skapa några heta målchanser. Vi är medvetna om detta och killarna fortsätter att jobba hårt. Det har sett riktigt bra ut i veckan som gått och alla i truppen är friska och tillgängliga, berättar Agim Sopi.Truppen

Målvakter: Filip Hillgren, Dejan Malenovic

Försvarare: Martin Holm, Adriano Kalisiak, Emil Kadhum, Baskim Sopi, Omar Aouida, Oscar Vilas Nilsson

Mittfältare: Baris Hümmet, Jonatan Holmqvist, Sami Güngör, Mohamed Abo-Sharkh, Enis Bardi, Bardhyl Kaciu, Xhevdet Llumnica

Anfallare: Besnik Rustemaj, Saban Pehilj, Rasmus RidellLjungby IF - KSF Prespa Birlik
17 maj klockan 14:00
Lagavallen 

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter