Inför KSF Prespa Birlik - Kvarnby IK

Publicerad 23 maj 2014 09:25
TEXT: ÖZCAN EMIN FOTO: BINAZ ALIC


PB möter ett Kvarnby som inledde serien starkt men har svajat något de senaste matcherna. Förra veckan tappade man en 1-0 ledning i matchens slutskede borta mot Hässleholm. Matchen slutade 1-1.

Igår genomförde PB sitt sista träningspass innan Malmöderbyt mot Kvarnby imorgon på Heleneholms IP. Det var många skratt som ekade på arenan och det märks att laget är inne i en positiv trend.

Agim Sopi, en riktigt skön vinst förra helgen. Hur är stämningen i truppen?
– Stämningen har varit riktigt bra efter vinsten uppe i Ljungby. Under hela veckan har det varit glada miner på träningarna. Vi har några småskavanker i truppen men annars känns det jättebra.

Vad har ni fokuserat på under veckans träningar?
– Vi har fokuserat på det vi gjorde bra mot Ljungby. Vi kommer att fortsätta spela vårt spel och inte fokusera speciellt mycket på våra motståndare. Vi har inte förlorat på dem fyra senaste matcherna och det känns som att vi är på gång nu.

Vad tror du blir nyckeln till en ny seger imorgon?
– Att fortsätta transportera bollen snabbt mellan lagdelarna och sätta våra chanser som vi får. Även att försvaret fortsätter som de gjort senaste matcherna. Vi har släppt in ett mål på de tre senaste, det är starkt. Vi gjorde det fantastiskt bra uppe i Ljungby och det skall vi ta med oss till derbyt imorgon.

Har ni koll på Kvarnbys lag?
– Vi har rätt så bra koll på dem. Vi mötte dem i vintras i MM och de har ett ungt lag som jobbar stenhårt för varandra. Sen har dem ett giftigt anfallspar som vi måste se upp med också.Truppen

Målvakter: Filip Hillgren, Dejan Malenovic

Försvarare: Martin Holm, Adriano Kalisiak, Emil Kadhum, Omar Aouida, Oscar Vilas Nilsson

Mittfältare: Baris Hümmet, Jonatan Holmqvist, Sami Güngör, Chris Ajakpoloho, Mohamed Abo-Sharkh, Enis Bardi, Bardhyl Kaciu, Murat Kücükvardar

Anfallare: Besnik Rustemaj, Saban Pehilj, Rasmus Ridell


KSF Prespa Birlik - Kvarnby IK
24 maj klockan 16:00

Heleneholms IP
 

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter