Inför KSF Prespa Birlik - Hässleholms IF

Publicerad 28 maj 2014 09:44
TEXT: ÖZCAN EMIN FOTO: BINAZ ALIC


Prespa Birlik är inne i en intensiv period med tre matcher på åtta dagar. Imorgon är det dags för bortamatch på Österås IP då man möter tabellsexan Hässleholms IF. Vänsterbacken, Omar Aouida är optimistisk inför matchen.

– Vi hade en liten svacka i inledningen men jag tycker att det har gått väldigt bra för oss de senaste matcherna. Spelet kan vi alltid förbättra. Vi har vunnit de två senaste och är på god väg att hitta tillbaka till vårt fina spel vi hade innan serien startade, säger Omar Aouida.

Hur ser du på din egen säsong så här långt?
– Min säsong har varit bra så här långt. De matcherna jag startat så tycker jag att jag gjort det bra. Förra året var jag lite mer ojämn där jag blandade bra insatser med mindre bra. I år är jag jämnare i mitt spel och det känns riktigt bra.

Åtta mål framåt och endast två insläppta på de två senaste matcherna.
Vad tror du det beror på ?

– Vi jobbar hårt för varandra över hela planen och då ger det resultat. Extra roligt att två av våra backar gjorde tre nickmål senast mot Kvarnby, det visar på att vi har kvalitet på alla positioner i laget.


Vad har du för förväntningar på matchen mot Hässleholm?
– Hässleholm är ett bra lag. Mina förväntningar är att vi ska vinna matchen. Förhoppningsvis hittar vi ett fint spel och kan trötta ut dem. Sen gäller det att vi är kliniska i våra avslut. Jag tror det kan bli en mycket bra match.


Truppen

Målvakter: Filip Hillgren, Dejan Malenovic

Försvarare: Martin Holm, Adriano Kalisiak, Emil Kadhum, Baskim Sopi, Omar Aouida, Oscar Vilas Nilsson

Mittfältare: Baris Hümmet, Jonatan Holmqvist, Sami Güngör, Chris Ajakpoloho, Mohamed Abo-Sharkh, Enis Bardi, Bardhyl Kaciu

Anfallare: Besnik Rustemaj, Saban Pehilj, Rasmus Ridell


Hässleholms IF - KSF Prespa Birlik
29 maj kl 16:00
Österås IP
 

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter