Inför KSF Prespa Birlik - IFK Berga

Publicerad 31 maj 2014 17:29
TEXT: ÖZCAN EMIN FOTO: BINAZ ALIC


Sommaren närmar sig med stormsteg och nu återstår det endast fem matcher innan det är dags för sommaruppehåll (DM- matchen mot FCR inräknad). PB hade en rätt så lugn träning innan matchen mot IFK Berga eftersom det varit ett tajt spelschema denna vecka. Inför matchen imorgon så har man sex raka utan förlust och tränaren Agim Sopi vet vad som krävs för att hålla den förlustfria trenden intakt.

– Krävs hårt jobb. Vi ska fortsätta spela lika aggressivt som i de senaste matcherna. Det syns tydligt att killarna spelar med ett helt annat självförtroende än vad de gjorde i början av serien. Vi är ödmjuka och jobbar hårt för varandra. Det laget som tror mest på sitt eget spel kommer att vinna matchen tror jag. Vi tror väldigt mycket på vårt eget spel, säger han.

Tre matcher på åtta dagar. Hur tänker ni i ledarstaben kring matchandet av spelarna?
– Det är inte så farligt men visst har man det i åtanke, det är en balans man måste hålla hela tiden. Man måste lyssna på spelarna och dem som känner sig lite slitna får ta det lite lugnare helt enkelt. Men vi kör inte så hårt när det är många matcher på raken som det varit denna vecka.

Vad vet ni om motståndarna?
– Ingenting alls om jag ska vara ärlig. Men jag tror att dem kommer spela som dem flesta gjort här på Heleneholms IP. Det blir nog ganska så defensivt spel från deras sida, så det gäller för oss att vi håller farten uppe och sätter våra målchanser, avslutar Agim Sopi.
Truppen

Målvakter: Filip Hillgren, Dejan Malenovic

Försvarare: Martin Holm, Adriano Kalisiak, Emil Kadhum, Baskim Sopi, Omar Aouida, Oscar Vilas Nilsson

Mittfältare: Baris Hümmet, Sami Güngör, Chris Ajakpoloho, Mohamed Abo-Sharkh, Enis Bardi, Bardhyl Kaciu, Murat Kücükvardar

Anfallare: Besnik Rustemaj, Saban Pehilj, Rasmus Ridell


KSF Prespa Birlik - IFK Berga
Söndag 1 juni kl 16:00
Heleneholms IP


 

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter