Inför KSF Prespa Birlik - FK Karlskrona

Publicerad 13 juni 2014 16:29
TEXT: ÖZCAN EMIN FOTO: BINAZ ALIC


Imorgon spelas sista hemmamatchen innan sommaruppehållet då Heleneholms IP gästas utav serietrean FK Karlskrona. En match som är viktig ur flera olika aspekter.

– Efter tre raka vinster så har vi förlorat en och spelat en oavgjord. Om vi inte skall hamna allt för långt ifrån lagen i topp så är det vinst som gäller, säger Agim Sopi.

FK Karlskrona som gjort det riktigt bra så här långt i seriespelet ligger på en tredje plats och har tjugotvå inspelade poäng. PB ligger sex poäng efter och skulle vid vinst minska det gapet till tre poäng.

– Det är lite av en sexpoängsmatch imorgon. Karlskrona är ett stabilt lag som likt oss gillar att spela med fart och längs marken. Tror det kommer bli en fartfylld och öppen match där laget med mest vilja kommer att vinna, avslutar Agim.


Missa inte sista hemmamatchen innan sommaruppehållet. Kom och stötta laget till tre nya poäng. Imorgon kl 16:00 på Heleneholms IP!


KSF Prespa Birlik - FK Karlskrona
Lör 14 juni 16:00
Heleneholms IP

Truppen:

Filip Hillgren - Nicolas Polakof - Martin Holm - Adriano Kalisiak - Emil Kadhum - Baskim Sopi - Adem Özay - Omar Aouida - Oscar Vilas Nilsson - Baris Hümmet - Jonatan Holmqvist - Sami Güngör -  Chris Ajakpoloho - Bardhyl Kaciu - Xhevdet Llumnica - Murat Kücükvardar - Saban Pehilj


 

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter