Inför LB07 - KSF Prespa Birlik

Publicerad 25 juli 2014 21:34
TEXT: ÖZCAN EMIN FOTO: JOHN FRIBERG

Imorgon är det dags för återuppstart av seriespelet och den rivstartar direkt med ett hett Malmöderby. Prespa Birlik tar sig an LB07 på Limhamns IP och efter 2-0 förlusten i våras så är det nog många som vill ha revensch.

Matchen på Heleneholms IP slutade som sagt med en 2-0 förlust och det var mer kamp än skönspel. LB07 spelade mest på kontringar och gjorde mål på dem få chanserna laget skapade. PB kommer till matchen med en bra känsla i truppen efter MM-vinsten i onsdags.

-Vi har en riktigt bra stäming i laget. Vi har tränat hårt sen 2 1/2 vecka tillbaks och även fått en match i benen. Att vi vann finalen har givetvis gett lite extra självförtroende och vi ser fram emot en bra kamp imorgon, säger Agim Sopi till hemsidan.

Inför hösten så har Prespa och LB07 gjort ett spelarbyte. Hicham Ali är spelklar för PB och motsatt väg har Liridon Rrustemaj gått.

Missa inte det heta derbyt imorgon. LB07 bjuder på fri entre, läs mer här!


LB07 - KSF Prespa Birlik
Lör 26 juli 16:00
Limhamns IP

Truppen:

Dejan Malenovic (mv), Zako Abdulrazek (mv), Martin Holm, Baskim Sopi, Adem Özay, Baris Hümmet, Jonatan Holmqvist, Hicham Ali, Saban Pehilj, Chris Ajakpoloho, John Ekeh, Omar Aouida, Bardhyl Kaciu, Oscar Vilas Nilsson, Xhevdet Llumnica, Ian Onamu

 

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter