Stöd laget i ditt hjärta

Publicerad 7 augusti 2014 10:57
TEXT: ÖZCAN EMIN

Brukar du handla på STADIUM? Då har du stor möjlighet att stötta oss. Klicka på bilden och registrera dig (tar endast någon minut) så får både du och KSF Prespa Birlik bonus på alla dina inköp på STADIUM.

KSF Prespa Birlik är en ideell förening och vi behöver all hjälp vi kan få. Nu finns det en fantastisk möjlighet för dig som vill stötta laget i ditt hjärta. När man handlar på STADIUM så får föreningen 3% bonus på alla inköp som föreningens medlemmar med familj, släkt, vänner, supporters och nätverk gör. Det bästa av allt är att du som privatperson behåller din egen personliga bonus. Alltså bonus till ALLA, på samma köp.

För att kunna vara med i Stöd din förening så behöver man vara Stadium member. Därefter behöver man registrera sig på www.stadium.se/teamsales
Är man redan medlem på Stadium så är det bara att logga in och sedan följa instruktionen för att göra sina val.
Är man inte medlem på Stadium så blir man det i butiken som vanligt eller på
​www.stadium.se och följer sedan instruktionen. Medlemskapet är såklart kortlöst och kostnadsfritt.

De köpen man gjort de närmaste 14 dagarna innan registrering är automatiskt bonusgrundande. På medlemssidan ”Min Sida” på stadium.se har man full koll över sina val. Man kan välja att stödja upp till 4 föreningar samtidigt (har man valt flera föreningar så fördelas bonusen jämt mellan föreningarna). Man kan bara välja att stödja föreningar som är kunder hos Stadium Team Sales. För samtliga fördelar och fullständiga
medlemsvillkor, se www.stadium.se

 

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter