Inför KSF Prespa Birlik - Lindsdals IF

Publicerad 15 augusti 2014 17:09
TEXT: ÖZCAN EMIN FOTO: JOHN FRIBERG

Imorgon är det dags för den artonde omgången i Div 2 Östra. Prespa Birlik tar sig an Lindsdals IF på Heleneholms IP med avspark kl. 14:00.

Lindsdal har efter en lite trög inledning på serien fått fart på sitt spel och man har under den andra delen av serien tagit tre raka vinster. Det senaste mötet lagen emellan slutade 1-1. 

Agim Sopi, vi inledde hösten med två raka, viktiga segrar men senast blev det förlust mot Vimmerby. Hur går tankarna inför morgondagens match mot Lindsdal?
– Vi spelade riktigt bra mot LB07 och FC Rosengård. Mot Vimmerby blev det lite tuffare då vi saknade fem man p.g.a. av avstängningar och andra orsaker. Vi hade inte det som krävdes i den matchen och nu är det är viktigt att vi studsar tillbaka efter 2-0 förlusten förra helgen och tar tre poäng för att hänga hänga av oss lagen som är under oss i tabellen.


Imorgon har vi full styrka förutom B. Kaciu som är avstängd. Hur har stämingen varit under veckan som gått?
– Riktigt bra faktiskt. Vi har kört på ordentligt och vi är riktigt taggade inför Lindsdals-matchen. Vi har inga skador i truppen och det är skönt för oss i ledarstaben att ha alla spelare disponibla.

Förra mötet i våras slutade med delad poäng på Lindsdals IP. Tror du det blir lika tufft imorgon?
– Det blir det säkert. Det brukar vara jämna matcher när vi möter Lindsdal och det är ett hårt arbetande lag som spelar tufft. I denna serie finns inga lätta matcher och det gäller att göra jobbet till 110 % för att ta tre poäng. Men vi vet också att vi är väldigt svårslagna på hemmaplan och skall någon ta poäng här så måste dem jobba väldigt hårt, avslutar Agim Sopi.


Truppen:
Målvakter: Dejan Malenovic, Nicolas Polakof
Försvarare: Martin Holm, Adriano Kalisiak, Baskim Sopi (K), Omar Aouida, Oscar Vilas Nilsson
Mittfältare: Baris Hümmet, Jonatan Holmqvist, Hicham Ali, Hamudi Muhammed, Chris Ajakpoloho, Ilir Tahiri, Xhevdet Llumnica
Anfallare: John Ekeh, Roni Gurses


KSF Prespa Birlik - Lindsdals IF
Lördag 16/8 klockan 14:00
Heleneholms IP

Oddset Svenska Spel

1 1.45 X 4.35 2 5.20

Oddset NordicBet
1 1.45 4.75 2 4.75

Oddset bet365
1.44 X 4.50 2 5.00
 

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter