Inför KSF Prespa Birlik - FC Höllviken

Publicerad 29 augusti 2014 13:40
TEXT & FOTO: ÖZCAN EMIN

Imorgon spelas den uppskjutna matchen från i juni mot FC Höllviken. En intensiv vecka med tre matcher på sju dagar skall avverkas och PB möter nykomlingarna som gjort det riktigt bra. Efter sjutton spelade matcher så har man spelat in 35 poäng och ligger bara fem poäng bakom serieledarna FC Rosengård.
För Prespa Birliks del gäller det att ta tre poäng för att hålla lagen som är bakom på ett behagligt avstånd.

Efter helgens förlust så blir det i princip samma trupp som skall ta sig an FC Höllviken på Heleneholms IP imorgon kväll. Inför denna match är Adem Özay och Bardhyl Kaciu tillbaka, vilket innebär att alla spelare är tillgängliga för spel.

Och tränare Agim Sopi är försiktigt optimistisk inför matchen.

– Det är ett väldigt bra lag vi möter. Det visar tabellen också och dem är ju favoriter till att vinna serien. Vi måste höja oss ett snäpp när det gäller avsluten. Senast mot Lindsdal missade vi alldeles för mycket och mot FC Höllviken gäller det att sätta dem få chanser man får under matchen. Men där fanns en del positiva bitar från Lindsdal-matchen som vi skall ta med oss till matchen imorgon, säger Agim. 
 

Truppen:
Dejan Malenovic (MV) - Nicolas Polakof (MV) - Martin Holm - Adriano Kalisiak - Baskim Sopi (K) Adem Özay - Omar Aouida - Oscar Vilas Nilsson - Adi Hadzikadunic - Baris Hümmet -
Jonatan Holmqvist - Hicham Ali - Chris Ajakpoloho - Ilir Tahiri - Bardhyl Kaciu - Xhevdet Llumnica  - Ian Onamu


KSF Prespa Birlik - FC Höllviken
Onsdag 20/8 klockan 19:00
Heleneholms IP

Odds Svenska Spel (20140819)
1 2.50 X 3.45 2 2.40

Odds NordicBet (20140819)
1 2.60 X 3.55 2 2.25

Odds bet365 (20140820)
1 2.40 X 3.60 2 2.40

 

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter