Inför Asarums IF - KSF Prespa Birlik

Publicerad 22 augusti 2014 15:49
TEXT: ÖZCAN EMIN FOTO: JOHN FRIBERG

Imorgon avrundas den intensiva matchveckan med bortamötet mot Asarums IF på Asarums IP. Förra mötet i våras slutade 0-0 på Heleneholms IP, det vi minns om Asarum är att dem iallafall i den matchen spelade mycket tajt och defensivt.

Att dem skulle spela annorlunda imorgon är nog inte så troligt så det gäller verkligen för Prespa Birlik att höja tempot och nivån på spelet om man skall ha någon chans att plocka poäng under lördagen.

Efter tre raka förluster så är det dags att vända den negativa trenden och hamna i vinnarspåret igen.

-Vi har haft en liten formdipp och nu gäller det att snabbt komma ur den. Imorgon har vi en svår bortamatch mot Asarum där vi har chansen att vända trenden. Vi vet att de är ett lag som backar hem mycket och täpper till ytorna men vi har en plan för den typen av lag som vi ska se till att följa, säger Prespa Birliks tränare Agim Sopi
Truppen:
Dejan Malenovic (MV) - Zako Abdulrazek (MV) - Baskim Sopi (K) Adem Özay - Omar Aouida - Oscar Vilas Nilsson - Adi Hadzikadunic - Hicham Ali - Hamudi Muhammed - Chris Ajakpoloho - Ilir Tahiri - Bardhyl Kaciu - Xhevdet Llumnica  - Ian Onamu - John Ekeh - Saban Pehilj


Asarums IF FK - KSF Prespa Birlik
Lördag 23/8 klockan 15:00
Asarums IP

Odds Svenska Spel (20140822)
1 2.45 X 3.35 2 2.45

 

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter