Inför KSF Prespa Birlik - Ljungby IF

Publicerad 29 augusti 2014 23:37
TEXT: ÖZCAN EMIN

Imorgon är det dags för den 20:e omgången i Div. 2 Östra, totalt skall det spelas 26 omgångar. För motståndet står det småländska laget Ljungby IF och lagen har mötts tre gånger tidigare. Gästerna har aldrig tidigare lyckats vinna över PB och senaste mötet i Ljungby slutade med en 3-0 vinst för PB.

Ljungby har efter 19 matcher lyckats skrapa ihop 19 poäng och ligger i nuläget på en kvalplats, sju poäng bakom PB. För Prespas del så gäller det verkligen att hitta tillbaks till den formen man var i när man gjorde en fin start på hösten. De senaste fyra matcherna har man lyckats skrapa ihop noll poäng. Detta är en mycket viktig match för dem båda lagen som verkligen behöver vinna och ta tre poäng.Truppen:
Dejan Malenovic (MV) - Zako Abdulrazek (MV) - Baskim Sopi (K) Martin Holm - Adriano Kalisiak Omar Aouida - Oscar Vilas Nilsson - Baris Hümmet - Jonatan Holmqvist - Hicham Ali - Hamudi Muhammed - Chris Ajakpoloho - Ilir Tahiri - Bardhyl Kaciu - Xhevdet Llumnica  - Ian Onamu - John Ekeh - Saban Pehilj


Kom till Heleneholms IP och stötta laget till en vinst!

KSF Prespa Birlik - Ljungby IF
Lördag 30/8 klockan 16:00
Heleneholms IP

Odds Svenska Spel (20140829)
1 1.72 X 3.70 2 3.85

 

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter