SvFF har uppmärksammat KSF Prespa Birliks öppna brev

Publicerad 3 september 2014 20:45 
TEXT: ÖZCAN EMIN

Det öppna brev som KSF Prespa Birlik publicerade den 2 juni 2014 (läs brevet) togs på största allvar av SvFF och dess ordförande Karl-Erik Nilsson. För några veckor sedan anordnades ett möte där representanter från SvFF, domarförbundet, domare och KSF Prespa Birliks ordförande Aydin Demir deltog.

Under mötets inledning så var där en del domare som från början var lite skeptiska men efterhand så insåg alla att där faktiskt finns ett problem som man tillsammans måste lösa. SvFF har tillsammans med domarförbundet och alla inblandade parter, insett hur allvarligt detta är och man har nu tillsammans kommit fram till en plan för att lösa detta.

Hädanefter så kommer alla domare att föra en öppen dialog med en representant från KSF Prespa Birlik inför och efter varje match. Detta för att skapa ett förtroende för alla berörda parter och skapa en bättre förståelse.

KSF Prespa Birlik vill tacka alla berörda för att dem tagit oss på allvar och vill lösa det som varit. Nu blickar vi framåt.

 

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter