Inför Kvarnby - Prespa Birlik

Publicerad 5 september 2014 10:36
TEXT: ÖZCAN EMIN FOTO: JOHN FRIBERG

Omgång 21 och årets sista Malmöderby står på schemat imorgon då Prespa Birlik tar sig an Kvarnby på Bäckagårds IP.

Ett Kvarnby som likt förra året kämpar för att rädda ett nytt div 2-kontrakt och i skrivande stund ligger man sex poäng bakom PB. Dem har haft en tung höst och senast åkte man på en storförlust då man fick 4-0 i baken mot Hässleholm på hemmaplan. Detta gör att Kvarnby säkert kommer vara oerhört taggade inför mötet imorgon.

Tidigare mötet i våras slutade med en 5-2 vinst för Prespa Birlik men den matchen är historia och tränaren i Prespa Birlik, Agim Sopi vet vad som gäller för att ta tre nya poäng.

– Vi har varit nere i en liten svacka men förra veckan visade vi en härlig lagmoral och kämpade hårt. Även om vi släppte in två, lite väl enkla mål så kontrollerade vi stora delar av matchen mot Ljungby. Imorgon möter vi ett ungt lag som kämpar mycket och inte ger sig lätt. Det gäller att ha tålamod i vårt spel och utnyttja deras svagheter för att straffa dem. Vi har haft en bra träningsvecka och vi känns uppåtgående igen, berättar han.


Truppen:
Nicolas Polakof Cor (MV) - Zako Abdulrazek (MV) - Martin Holm - Adriano Kalisiak (K) - Adem Özay - Omar Aouida - Oscar Vilas Nilsson - Adi Hadzikadunic - Baris Hümmet - Jonatan Holmqvist - Hicham Ali - Chris Ajakpoloho - Bardhyl Kaciu - Xhevdet Llumnica  - Ian Onamu - John Ekeh - Otto SztojkaMissa inte årets SISTA Malmöderby!

Kvarnby IK - KSF Prespa Birlik
Lör 6 sept klockan 14:00
Bäckagårds IP

Domare: Daniel Böcker, Malmö


Odds Svenska Spel (20140905)
1 3.00 X 3.75 2 1.95

 

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter