Slutspurt i gräsroten 2014

Publicerad 9 september 2014 09:25
TEXT: ÖZCAN EMIN


KSF Prespa Birlik är med och delar på 50 miljoner!


Snart är det lilla julafton för Sveriges alla Gräsrötter!
Den 6 november är datumet att lägga på minnet i år. Det är då våra kunder hjälper oss att fördela ut sammanlagt 50 miljoner till ungdomsidrotten i satsningen Gräsroten.

Gräsroten är en helt ny form av sponsring där alla RF anslutna föreningar i Sverige är med och delar på hela 50 miljoner kronor från Svenska Spel.
Detta är en långsiktig satsning på ungdomsidrotten i Sverige och även din förening kan få ta del av pengarna!

Fler supporters – mer pengar!
Ju fler supporters din förening har och ju mer poäng de samlat till och med sista september – desto mer pengar hamnar i föreningskassan! 1 oktober startar vi om med ett nytt intjänandeår, så passa på att spurta nu!

Hur gör man?
Alla Svenska Spels kunder som har ett Spelkort eller spelkonto kan vara med i Gräsroten.
Kunden ansluter upp till tre av sina favoritföreningar via Spelkortet. Det gör de i sin spelbutik, på webben eller i mobilen.

I oktober varje år sammanställs alla poäng och föreningarna sin proportionerliga del av potten, hela 50 miljoner kronor. Ju fler poäng din förening fått, desto mer pengar i föreningskassan!
Varje gång kunden lägger ett spel hos Svenska Spel fördelas ett antal poäng till den förening/de föreningar han eller hon valt. En lagd krona ger tio poäng. Varje kund kan bidra med upp till 40 000 poäng per månad.


Hjälp oss göra en bra slutspurt!

Tack för ditt stöd.