Inför KSF Prespa Birlik - Hässleholms IF

Publicerad 12 september 2014 10:26
TEXT: ÖZCAN EMIN FOTO:JOHN FRIBERG

Efter lördagens förlust mot Kvarnby så är det dags för två raka hemmamatcher och imorgon möter man Hässleholms IF. Ett lag som enligt mig är ett av det bästa i serien när man är på spelhumör. Hässleholm är inget lag som tjongar och spelar på chans, utan man gillar att spela längs marken precis som Prespa Birlik gör. Mötena lagen emellan brukar därför bli intressanta och i våras slutade det med 1-0 seger för PB.

– Vi åkte på en mycket orättvis förlust senast men vi viker inte ner oss för det. Vi har många positiva bitar från den matchen som vi kommer ta med till de avslutande matcherna under hösten, säger Agim Sopi.

Imorgon väntar match mot Hässleholms IF, ett starkt lag som spelar snabb fotboll längs marken.

– Nu gäller det att vi kommer snabbt igång efter lördagens match och killarna verkar väldigt laddade. Och ja det är ett mycket duktigt lag vi möter. Vi vann bortamatchen i våras men vi fick jobba hårt för den vinsten, så det gäller att vi är på tå imorgon också och jobbar lika hårt, berättar Sopi.

Inför matchen så ligger Prespa Birlik en poäng före sina motståndare. Vid vinst så skulle man öka försprånget till fyra och få ett litet försprång inför serieavslutningen.

Truppen:
Målvakter: Dejan Malenovic, Zako Abdulrazek
Försvarare: Martin Holm, Adriano Kalisiak, Baskim Sopi, Adem Özay, Omar Aouida,
Oscar Vilas Nilsson
Mittfältare: Jonatan Holmqvist, Hicham Ali, Chris Ajakpoloho, Bardhyl Kaciu, Xhevdet Llumnica Anfallare: Baris Hümmet, Saban Pehilj, John Ekeh

KSF Prespa Birlik - Hässleholms IF
Heleneholms IP
Lördag 13 sept kl. 16:00

Domare: Nabil Fakhro, Södra Sandby


Odds Svenska Spel (20140912)
1 2.23 X 3.60 2 2.60