Se Olof Lundhs tv-reportage om Calcio Akademi

Publicerad 9 oktober 2014 16:14
TEXT: ÖZCAN EMIN

Tidigare i höstas så började Prespa Birliks Zako Abdulrazek, 16, och John Ekeh, 15, sitt första år i gymnasiet. Ekbackesolan ligger i Osby och det är där dem båda bedriver sina studier till vardags, samtidigt som dem utbildas i Calcio Akademin som drivs utav den förre landslagsspelaran Jonas Thern.

John och Zako bor i Osby under vardagarna men åker hem till Malmö under helger för att träffa familj, vänner och spela match med sitt P98-lag i Prespa Birlik. Anfallaren John har även fått prova på spel i div 2 redan i år och till och med få känna på hur det känns att göra mål i ett derby mot FC Rosengård. Målvakten Zako har också fått vara med i A-lagstruppen vid ett flertal matcher under hösten.

Här kan du se tv-reportaget som Olof Lundh gjort om Calcio Akademi.