Inför FK Karlskrona - KSF Prespa Birlik - årets sista seriematch

Publicerad 10 oktober 2014 15:25
TEXT: ÖZCAN EMIN FOTO: JOHN FRIBERG

Då är vi framme vid omgång 26 i Div 2 Östra vilket innebär sista matchen i seriespelet för i år. Prespa Birlik åker imorgon upp till Karlskrona för att ta sig an FK Karlskrona på Västra Mark.

Karlskrona som gjort det bra i år ligger för närvarande på en tredje plats och vid en eventuell vinst mot Prespa Birlik så är tredjeplatsen deras. PB ligger i skrivande stund på en tionde plats och kan som sämst hamna på en elfte plats. Mötet i våras som spelades på Heleneholms IP slutade 2-2 efter att Prespa kvitterat på övertid.

Inför matchen saknas en hel del namnkunniga spelare och även tränaren Agim Sopi är borta på landslagsuppdrag med sitt Makedonien.

Huvudansvaret på bänken har assisterande tränaren Sebatin Avci och så här säger han inför mötet imorgon:

– Det är en svår bortamatch på förhand och Karlskrona är ett lag som har en del tekniska spelare. Vi saknar ett par stycken och vi har fått plocka spelare från vårt J-lag och P98-lag. Men vi åker upp med en tro på oss själva och vi ska göra vårt yttersta för att avsluta serien på ett bra sätt, säger han.

Den avslutande omgången spelas imorgon alltså och alla matcher startar 14:00. Mest intressant blir väl vilket lag som skall ta steget upp till Div 1. Inför imorgon så ligger FC Höllviken på första plats med 54 poäng och +27 i målskillnad. Tvåan FC Rosengård har lika många poäng men +22 i målskillnad. FC Höllviken möter Kvarnby på Höllvikens IP och FC Rosengård tar emot Asarums IF på Rosengård. Imorgon vid 16-tiden har vi svaret.

Truppen:
Zako Abdulrazek - Martin Holm - Adriano Kalisiak - Adem Özay - Hamudi Muhammed - Chris Ajakpoloho - Ilir Tahiri - Otto Sztojka - Bardhyl Kaciu - Amit Veliu - Xhevdet Llumnica - John Ekeh Saban Pehilj - Adonik Zeqiri - Roni Gurses

FK Karlskrona - KSF Prespa Birlik
Västra Mark IP
Lördag 11 oktober kl. 14:00

Domare: Henrik Reffers, Arkelstorp

 

Sveriges bästa odds före match och live!
Registrera dig hos Unibet via vår hemsida och gör en insättning så stödjer du KSF Prespa Birlik!