Meysam Javan - ny i ledarstaben

Publicerad 14 oktober 2014 20:25
TEXT & FOTO: ÖZCAN EMIN

Spelarna har gått på ledighet i tre veckor men ledningen i KSF Prespa Birlik jobbar för fullt med att planera inför föreningens tredje säsong i div 2 nästa år. Och idag kan vi presentera det första förvärvet i Prespa Birlik.

Det är Meysam Javan, 35, som går in i ledarstaben och kommer att dela tränarrollen tillsammans med Agim Sopi.

– Känns otroligt inspirerande och jättekul att få denna chans. KSF Prespa Birlik är en förening som har stor potential och stora ambitioner inför framtiden, säger Meysam Javan.

Meysam har en karriär inom fotbollen både som spelare och tränare. Han har bl.a spelat i klubbar som TFF, IFK Trelleborg och Höllvikens GIF. Som tränare har han varit i klubbar som Pelister, BW 90 och senast i FC Trelleborg.

Som vi tidigare berättat kommer Agim Sopi vara borta en del nästa år på grund av sin nya post som assisterande förbundskapten för Makedoniens U21-landslag samtidigt som han kommer gå dem sista kurserna för att få sitt UEFA Pro Licence. Därav kommer Prespa Birlik ha två tränare nästa år som kommer att dela på arbetet.

Vi önskar Meysam varmt välkommen till KSF Prespa Birlik och hoppas att han kommer trivas hos oss.

Fakta:
Namn: Meysam Javan
Bor: Malmö
Ålder: 35
Familj: Fru Nikki och två barn
Aktuellt: Ny tränare i KSF Prespa Birlik

 

Sveriges bästa odds före match och live!
Registrera dig hos Unibet via vår hemsida och gör en insättning så stödjer du KSF Prespa Birlik
!