Firat Sahan klar för KSF Prespa Birlik

Publicerad 15 oktober 2014 17:08
TEXT & FOTO: ÖZCAN EMIN


Igår kunde vi berätta att Meysam Javan förstärker ledarstaben och idag kan vi meddela att KSF Prespa Birliks första spelarförvärv inför nästa säsong heter Firat Sahan.

Den 28-årige innermittfältaren skrev idag på ett ettårskontrakt med klubben och så här sade han efter att ha skrivit på papperna:

– Det känns fantastiskt skoj att få tillhöra Prespa Birlik. En intressant klubb som har stora ambitioner och det är en resa jag gärna vill vara med på, säger han.

Firat har tidigare spelat för ett flertal Malmö-klubbar och som högst i div 1 med LB07. Dem två senaste säsongerna har han tillhört Husie IF där han var en stor, bidragande faktor till att föreningen tog steget upp till div 3 inför detta år. 28-åringen beskrivs som en hårt arbetande mittfältare med en bra passningsfot.

Han är född i Sverige men föräldrarna är från Turkiet och att spela med den turkiska flaggan på bröstet är något som gör honom extra motiverad.

– Det är stort. Även om jag inte känner till klubben jätteväl så känner jag en samhörighet redan nu. Känner mig stolt över att ha fått den äran, avslutar Firat Sahan.

Firat kommer att tilldelas nummer 8 och KSF Prespa Birlik hälsar honom hjärtligt välkommen till den gröna familjen.

 

Sveriges bästa odds före match och live!
Registrera dig hos Unibet via vår hemsida och gör en insättning så stödjer du KSF Prespa Birlik!