Vinst för Agim Sopis U21-landslag

Publicerad 17 oktober 2014 09:48
TEXT: ÖZCAN EMIN

I måndags spelade Makedoniens U21-landslag en träningslandskamp där man mötte Rumänien i Skopje. Det blev en 2-1 vinst för makedonerna. Den tidigare Prespa Birlik-spelaren Enis Bardi gjorde enligt rapporterna en riktigt bra landskamp och var den som gjorde 2-0 målet. Enis som tidigare spelat för deras U17 och U19-landslag gjorde sin första match för U21.

– Detta var vår första samling och det finns ett par riktigt intressanta spelare i truppen. Vi har Bardi som jag tidigare haft i Prespa. Sen har vi Babunski som spelar i Barcelonas B-lag och den förre MFF-spelaren Filip Pivkovski (son till Pece Pivkovski som var en av Prespa Birliks mest tongivande spelare på 90-talet) som spelar för Novara i Italien. Det har varit jätteskoj och jag och huvudtränaren Bllagoja Milevski är nöjda med vår första samling, säger Agim Sopi.

 

Sveriges bästa odds före match och live!
Registrera dig hos Unibet via vår hemsida och gör en insättning så stödjer du KSF Prespa Birlik!