Håll ut - snart är det dags för match igen

Publicerad 19 oktober 2014 10:29
TEXT: ÖZCAN EMIN FOTO:JOHN FRIBERG

I Sverige har vi en lång försäsong och det är cirka 170 dagar kvar till seriepremiären 2015. Men som tur är behöver du inte vänta så länge för att se KSF Prespa Birlik spela match igen. Innan laget går på vinterledighet i december så kommer det att spelas två träningsmatcher på Heleneholm IP:s nya konstgräs.

Första matchen spelas mot det nyblivna div 2-laget Österlen FF där vi finner ett flertal före detta Prespa-spelare. Rasmus Ridell, Murat Kücükvardar och målsprutan, Nichlas Schön. I den andra matchen är det div 3-laget IFK Trelleborg som står för motståndet.Ett lag som slutade på en fin tredje plats bakom IFK Malmö med sex poängs marginal. Matcherna är främst till för att testa nya spelare och det kommer bli två intressanta möten.

För att se alla träningsmatcher som är planerade just nu, klicka här. Fler matcher kommer läggas upp så fort motstånd är klart.

KSF Prespa Birlik - Österlen FF
Lör 22/11 kl 14:00
Heleneholms IP

KSF Prespa Birlik - IFK Trelleborg
Lör 6/12 kl 14:00
Heleneholms IP

 

Sveriges bästa odds före match och live!

Registrera dig hos Unibet via vår hemsida och gör en insättning så stödjer du KSF Prespa Birlik!