KSF Prespa Birlik startar damlag

Kosovare Asllani (PSG) Kosovare Asllani (PSG)

Publicerad 30 oktober 2014 22:59
TEXT: ÖZCAN EMIN

KSF Prespa Birlik kan idag stolt meddela att man fortsätter med satsningen inom fotbollen. Nu startar man upp ett damlag och detta är något historiskt då klubben aldrig haft något damlag förr.
– Vi är otroligt glada och stolta över att kunna presentera denna nyhet. Vi ser damfotbollen som en viktig del inom fotbollen och vi satsar på fler lag i framtiden. Vi har knutit till oss två duktiga tränare, Stig Bergström och Kenneth Christensen som kommer att leda laget, säger en av initiativtagarna Mario Bellini.

En närmare presentation av damlagets tränare kommer på prespabirlik.se vid ett senare tillfälle.
 


Kickoff
För nystartade
KSF Prespa Birlik Dam A

Tid: Torsdag 6/11 19.00
Plats: Ystadsvägen 48

KSF Prespa Birlik har växt enormt de sista åren och vårt herrlag spelar i div 2. Nu känner vi att det är dags för en satsning inom damfotbollen också. Vi söker därför tjejer som är intresserade av att spela en teknisk och sevärd fotboll.

Vi har mycket spännande på gång och vill gärna att just DU kommer till vår kickoff där vi kommer informera om våra planer för att bygga ett starkt damlag. Vi ser gärna att du spelat fotboll förr och att du inte är född senare än 2000.

Kontakt: info@prespabirlik.se
Stig Bergström 076-891 14 50
Kenneth Christensen 073-536 40 46