Dags för återstart

Publicerad 3 november 2014 11:15
TEXT & FOTO: ÖZCAN EMIN

Sedan 11 oktober har spelarna i Prespa Birlik haft ledigt men idag återupptas träningarna igen. Laget kommer att träna fram till 4 december innan det är dags för ett 5 veckors långt uppehåll. Men innan det så skall det testas en hel del nya spelare och det kommer även att spelas två träningsmatcher på Heleneholms konstgräs. 22 november möter PB det nyblivna div 2-laget Österlen FF och 6 december spelar man mot IFK Trelleborg.

Under veckorna som gått så har det skett ett par förändringar i truppen. PB har, som ni tidigare läst värvat mittfältaren Firat Sahan från Husie. Målvakten Dejan Malenovic har valt att lägga skorna på hyllan och KSF Prespa Birlik tackar honom för tiden i föreningen.

På ledarfronten har det också skett en del. Lagledaren Robert Ridell och assisterande tränaren Dusko Radinovic har valt att gå vidare. KSF Prespa Birlik tackar dem båda för allt dem gjort för föreningen och önskar dem lycka till med sina framtida uppdrag.