Stadium förlänger avtalet med KSF Prespa Birlik

Publicerad 19 november 2014 23:33
TEXT: KSF PRESPA BIRLIK

Sverige största sportkedja Stadium har förlängt avtalet med KSF Prespa Birlik. KSF Prespa Birlik har de senaste åren stärkt sin position inom Malmöfotbollen och fortsatt att utveckla ungdomsverksamheten. KSF Prespa Birlik kommer även i fortsättningen att använda Nike som dräktleverantör.

– Vi är stolta över att Stadium vill fortsätta samarbeta med oss. Det gemensamma arbetet har varit en viktig del av vår utveckling som både ungdomsförening och fotbollsklubb. Stadiums mission är att uppmuntra och inspirera till ett aktivt liv, något som vi i KSF Prespa Birlik också är väldigt angelägna om, säger Özcan Emin.

I och med det förlängda avtalet förblir Stadium officiell sportleverantör och sponsor till hela KSF Prespa Birlik, vilket innefattar samtliga lag inom föreningen. Det nya avtalet träder i kraft 1 januari 2015 och gäller fram till och med den 31 december 2018. Stadium sponsrar sedan tidigare flera av Sveriges största fotbollsföreningar som bland annat AIK, Djurgården, BK Häcken och IFK Norrköping.