Prespa Birlik genrepar på Vångavallen

Vångavallen, Trelleborg Vångavallen, Trelleborg

Publicerad 6 december 2014 21:05
TEXT: ÖZCAN EMIN

För några dagar sedan blev det känt att seriepremiären i div 2 Södra spelas 11 april 2015. Det är exakt 126 dagar kvar tills dess men innan det skall det spelas en rad träningsmatcher för att komma i form inför seriespelet. 

Prespa Birlik kommer bland annat att matchas mot div 1-lagen Kristianstads FF, Lunds BK och i genrepet veckan innan serien startar kommer man att möta ännu ett kvalificerat lag, nämligen Trelleborgs FF. Matchen är planerad att spelas på Vångavallens fina gräsmatta, så vi får hoppas att det inte blir en alltför kall och lång vinter för att det skall vara möjligt.

Vångavallen som är en klassisk arena har varit värd för många allsvenska matcher och där har även spelats UEFA-cup matcher. Arenan har en publikkapacitet på 10 000 åskådare.

Klicka här för att se Prespa Birliks alla träningsmatcher 2015.