Prespa Birlik värvar ungt

Från vänster: Renad El Jerbi, Hogr Aziz, Tarek Bekar, Qendrim Selmani. Från vänster: Renad El Jerbi, Hogr Aziz, Tarek Bekar, Qendrim Selmani.

Publicerad 11 december 2014 19:37 
TEXT & FOTO: ÖZCAN EMIN

Efter ett par veckors testspelande så kan Prespa Birlik nu meddela att man knutit till sig fyra, unga talanger till truppen inför nästa säsong. Man har även valt att flytta upp den duktiga mittfältaren från P98-laget, Ilir Tahiri, permanent till A-laget.

Hogr Aziz, 19
En spelare som kan spela som ytterback och yttermittfältare. Spelat i klubbar som, Real Malmö, Landskrona BoIS och Torns IF. Kom till PB redan i somras men hann inte bli spelklar. Snabb, gillar att utmana och har en vass vänsterfot.

Tarek Bekar, 18
Spelat i klubbar som IFK Malmö, Malmö Anadolu BI och senast i BK Olympic. En följsam och brytningssäker högerback som även kan användas som mittback.

Qendrim Selmani, 20
Vindsnabb och teknisk yttermittfältare som inte spelat fotboll på ett år men övertygat under veckorna han provtränat. Startade sin karriär i Malmö FF och har även spelat för Trelleborgs FF och Lunds BK.

Renad El Jerbi, 16
En ung och irrationell anfallare som fostrats i Malmö FF och har kapacitet till att bli en riktigt duktig spelare. Snabb och distinkt avslutare som sprutat in mål under sin tid i MFF.

Ilir Tahiri, 16
Född 98 och en framtidsspelare. Har redan gjort debut i div 2 och flyttas nu permanent upp till A-truppen. En elegant mittfältare med en fantastisk blick för spelet och har en enorm utvecklingspotential.

Andra nyheter är att målvakten, Filip Hillgren som var utlånad till FC Trelleborg förra året är tillbaka och kommer att konkurrera om platsen som förstemålvakt. 

Klubben kan även meddela att man går skilda vägar med målvakten Mikael Olsson som var utlånad till Bunkeflo FF förra säsongen. Vi tackar Mikael för den tid han var hos oss och önskar honom all lycka i framtiden.

Samtidigt hälsar vi dem nya killarna varmt välkomna till KSF Prespa Birlik.