Kristian Legiec klar för Prespa Birlik

Publicerad 16 december 2014 12:03
TEXT: ÖZCAN EMIN FOTO: FOTBOLLSKANE.SE

Näste man att skriva på för Prespa Birlik är den 28-årige mittfältaren, Kristian Legiec. Legiec har kritat på ett 1-års kontrakt och kommer likt Robin Armandt att ansluta sig till truppen i slutet av mars. Legiec och Armandt är lagkamrater i Serie B-futsallaget, Manfredonia.

– Det känns fantastiskt roligt och det kommer bli jättespännande. Jag har ju mött Prespa Birlik många gånger och jag känner en del killar i laget. Tror vi kan få ihop ett riktigt bra lag inför nästa år och det ska bli en spännande resa att vara med på, säger Kristian Legiec som senast spelade för BW 90.

​Många känner honom som den stora stjärnan inom futsalen i Sverige och han har gjort ett flertal landskamper för Sverige. Men han är även en duktig mittfältare när det gäller utomhusfotboll. Han har en briljant teknik och är svårstoppad på plan.

Kristian kommer att tilldelas tröja nummer 10 och KSF Prespa Birlik hälsar honom hjärtligt välkommen.