Bright Frimpong till Prespa Birlik

Publicerad 18 december 2014 10:39
TEXT: ÖZCAN EMIN

Prespa Birlik fortsätter att förstärka truppen inför nästa år och idag kan vi presentera nästa nyförvärv, Bright Frimpong, 20.

Bright beskrivs som en aggressiv och skicklig bollvinnare som aldrig viker ner sig. Han kommer närmast från IFK Hässleholm där han denna säsong huserade på mittfältet, men i Prespa Birlik är han tänkt att användas som ytterback och det är inget som han har något emot.

– Absolut inte, jag spelar där tränarna vill att jag ska spela. Jag är en riktig lagspelare och det är en ära för mig att jag fått denna möjlighet. Känner många av killarna i laget och det känns som om vi har ett riktigt bra lag på gång inför nästa säsong, säger han.

Bright tilldelas tröja nummer 15 och vi hälsar honom välkommen till KSF Prespa Birlik.