Noha Manna skriver på för Prespa Birlik

Publicerad 19 december 2014 10:13
TEXT: ÖZCAN EMIN

Prespa Birlik kan idag presentera ännu ett nyförvärv. Det är den 19-årige mittfältstalangen, Noha Manna som skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över två år. Noha har tränat med PB under vintern och imponerat så pass att klubben väljer att värva honom. Den tekniske mittfältaren som har en vass vänsterfot kommer närmast från Landskrona BoIS.

– Jag är mycket glad över att få komma till Prespa Birlik som är en klubb med stora ambitioner. Det är ett lag med bra spelare, väldigt bra tränare och ledare.  Jag tror att jag kan utvecklas mycket här och bli en bättre spelare och ta ännu ett steg i min fotbollskarriär.
Jag tror och hoppas på ett riktigt bra 2015 för klubben och även mig.

Noha kommer att spela i tröja nummer 25 och vi hälsar honom välkommen till KSF Prespa Birlik.