Oscar Paradis till Prespa Birlik

Oscar Paradis (till höger på bild). Oscar Paradis (till höger på bild).

Publicerad 22 december 2014 09:32
TEXT: ÖZCAN EMIN

Prespa Birlik har under dem senaste dagarna presenterat en del nyförvärv inför nästa säsong och idag kan vi presentera en till.

Det är den duktiga anfallaren Oscar Paradis, 21, som skrivit på ett 1-års kontrakt med klubben. 21-åringen har varit ett jagat villebråd bland klubbar högre upp i seriesystemet men till slut valde han att skriva på för PB vilket han är väldigt glad för.

– Jag är mycket glad över att det äntligen är klart. Jag har hört så mycket positivt om allt från tränare och spelare till publiken vid hemmamatcherna, så jag ser fram emot att få komma igång så snabbt som möjligt. Prespa Birlik är en klubb med en ganska kort men väldigt fin historia och jag hoppas att vi kan skriva ny historia nästa säsong, säger Oscar Paradis.

Han beskrivs som en poängspelare som är kreativ, teknisk och kan använda båda fötterna. Att han kan göra mål har han bevisat förr och det skall bli riktigt intressant att följa hans utveckling i den gröja tröjan.

Oscar Paradis kommer att bära tröja nummer tolv och vi hälsar honom varmt välkommen till PB.