Sadat Karim klar för Prespa Birlik

Publicerad 8 januari 2015 16:41
TEXT: ÖZCAN EMIN FOTO: LANDSKRONABOIS.COM

Truppen börjar sakta men säkert formas och idag kan klubben presentera ännu ett starkt nyförvärv inför 2015. Efter långa förhandlingar så har anfallaren Sadat Karim skrivit på ett tvåårskontrakt för Prespa Birlik.

– Det har varit en del klubbar som visat intresse men till slut valde jag att skriva på för Prespa Birlik som jag hört mycket gott om. Jag ser fram emot att få spela i ett lag som gillar att spela en vacker och anfallsglad fotboll. Jag kommer göra mitt yttersta för att hjälpa klubben att nå en topplats i år, säger en nöjd Karim efter att ha skrivit på kontraktet.

Anfallaren har tidigare spelat för ghananska King Faisal, Real Tamale United, Ashanti Gold SC, Berekum Chelsea och Accra Hearts of Oak i Ghanas högstaliga. Han spelade under hösten 2013 för BW 90 och provspelade därefter för bland annat Malmö FF, Mjällby AIF och Landskrona BoIS.

Inför säsongen 2014 skrev han på för Inter Allies FC men 31 mars 2014 lånades Sadat ut till Landskrona BoIS för spel i Superettan men åkte tillbaka till Ghana efter lånet. Nu är han alltså tillbaka i Sverige för spel med Prespa Birlik.

Sadat Karim tilldelas tröja nummer 11 och vi hälsar honom varmt välkommen till KSF Prespa Birlik.

Fakta
Namn: Sadat Karim
Född: 1991
Längd: 185
Vikt: 77
Moderklubb: King Faisal Babes FC